4 Aralık 2011 Pazar

Havra Sokağı Kafalı

Sıkıldım durdum bugün. Ben pazarları dışarıda olmayı hiç sevmem. Herkes dışarı çıkar ya ben illa evde olacağım. İlla gıcık olmam lazım ya ondan herhalde bu halim.
3 haftadır evin temizliği bana bakıyor. Pof ne gıcık şey! Bana Bursa’daki öğrenci evim gibi, bir göz oda bir de banyo yeter oysa. Ne gerek var büyük eve.
Neyse, temizledim parlattım ya bitti.
Başka bir şey de yapamadım ki. Matematik çalışayım dedim baktım birkaç işlemi yapamıyorum, yıkıldı dünya başıma. Ih yok moral bozmayacağım bugün.
‘Var mı aşktan öte,varsa sen söyle’ diyor şarkıda.
Kedi’de aşk da konuşulacakmış pazartesilerin birinde.
Konuşulsun da bu işin matematiğine inmek saçma geliyor bana.
Yok aşkın ömrü 3 yıl yok beyinde bir şeyler salgılanıyor.
Hey allam ne gerek var bunlara, hissetmek yetmez mi?
Ha bu arada âşık olanlar ölümü düşünmezmiş. Doğru tabi, aşktan mıdır gençliğimden midir artık, ölümü düşünmem ki ben, hem de daha yeni dedemi kaybetmişken.
Ha bir de aşıklar teknolojik aletleri çabuk bozarmış! Şaşakaldım! Bu kadar çok pc bozmamın nedeni bu demek! Dedim ama ben, durduk yere bozulup duruyor bu pc ler meğer aşktanmış ayol! JJ
Sevdikçe ölmeyeceğiz.
Can Yücel de öyle demiyor muydu?
‘Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim’
Bize ölüm yok… Bu da Grup Yorum’un şarkısı gibi oldu.
Tanrım şiir gibi şarkı gibi konuşuyorum! J Anlaşıldığı üzere egom tavan!
Sanırım buaralar fazla çikolata yiyip kahve içiyorum. Biri beni durdursun! Yok vazgeçtim durdurmasın, iyiyim ben böyle. Hem mp3 çalarımı da aldım sonunda, kafamı sokuyorum bereme durmak ne mümkün!
Durmazsam eğer bu yazı hızıma dayanmaz ve iyice Havra Sokağına döner! GittimJ

2 yorum:

Avram dedi ki...

Ufaklık, boyundan büyük laflar etme.:) Gündüz Badak konuşmacı ama asıl,Melih Ergen'i dinlemek lazım bence. Aşka inanmayan ama aşk üzerine konuşmadan da duramayan bir anarşist.:) Belki de ilgi duyması bu yüzden. Bana sorarsan (sormasan da fark etmez nasıl olsa söyleyeceğim), 'çok lafa ne gerek, yaşa gitsin' cilerdenim ben.:P

Arkaik Harfler dedi ki...

Tabiki gelip dinleyeceğim Avram abiciğim :)Vee senle aynı fikirdeyim,çok lafa gerek yok, yaşayıp görelim, daha heyecanlı.